Kwaliteitshandvest

Wat kunnen we je bieden?

We hebben keuzes gemaakt om een authentieke bergervaring te bieden

Het chalet is ontworpen als een gezinswoning, niet als een hotel. Het is zeer ruim en functioneel. De slaapkamers zijn verdeeld in vier verschillende zones, elk met een volledig uitgeruste bad en doucheruimte. De slaapkamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn zo ingedeeld ingedeeld dat ze aan heel verschillende behoeften voorzien en en dat elkeen privé- en gemeenschappelijke momenten kan afwisselen.

We hebben gezorgd voor voldoende faciliteiten zodat je je geen zorgen hoeft te maken over materiële zaken. We hebben het chalet met zorg ingericht en versierd, in de overtuiging dat een goed verzorgd huis ook de kwaliteit van de relaties tussen de bewoners bevordert en sterk bijdraagt tot een geslaagde vakantie.

Ondanks de grootte van het chalet hebben we besloten om het aantal gasten te beperken tot maximaal twaalf. We doen dit om het comfort te garanderen dat je ervan verwacht.

Het uitzicht vanuit het chalet op de Matterhorn en de Jungfraujoch is weelderig, met kleuren en stemmingen die veranderen met de dag en het weer. Chalet Sky ligt niet in een stad, noch is het omgeven door bars of winkelpanden. Aan de rand van het dorp Thyon les Collons zijn de woningen schaars en passeren herten en reeën graag.

Het dorp Les Collons heeft een minimarkt, een bakker en een krantenkiosk, evenals enkele aantal bars en restaurants, zodat de meest verstrooide of gehaaste bezoekers net even het winkelen kunnen vergeten als ze de vallei verlaten.

Ideaal gelegen aan de ingang van het Val d’Hérens, ligt de chalet in het skigebied van Verbier – les quatre vallées en ziet het in de zomer uit op een authentieke, wilde vallei bezaaid met traditionele dorpjes. Deze zijn vertrekpunten voor wandelingen en even mooie als gevarieerde trektochten.

We geven niet de voorkeur aan het onpersoonlijke en dure verhuursysteem van agentschappen, maar we kunnen rekenen op Nicole en haar team om je te verwelkomen. Ze staan gedurende je hele verblijf voor je klaar om op je verzoeken in te gaan en snel te reageren bij mogelijke problemen. Wij geloven dat persoonlijke dienstverlening en ondersteuning onze beste investering is.

Als het chalet bijdraagt tot het succes van de vakantie van je familie en vrienden, als het een authentieke bergervaring mogelijk maakt, dan zijn we erin geslaagd om plezier en passie te delen. En we weten dat we je dan in eenzelfde en gedeelde geest zullen terugzien.

Schuiven naar boven